Proiect nou
Această pagină se completează o singură dată per proiect. După asta, oricine deschide proiectul din lista principală lucrează direct cu fișierele deja salvate – nu mai trebuie reîncărcate.
Această pagină se completează o singură dată per proiect. După asta, oricine deschide proiectul din lista principală lucrează direct cu fișierele deja salvate – nu mai trebuie reîncărcate.